in

Eger advent 2021 – infok itt

Eger Advent 2021 – infok itt.

Van városunk életében évről-évre egy időszak, amely a csípős téli időszakban minden ember lelkének melegséget nyújt. Az adventi készülődés idején csillogó fények, csodálatos díszletek, remek programok és hamisítatlan karácsonyi hangulat vár minden egrit és Egerbe látogatót városunk meseszép barokk belvárosában.

Ünnepi fényárba öltözik a Dobó tér, a Gárdonyi tér, a Végvári vitézek tere és a Vár. Térzene, koncertek, forralt borok végeláthatatlan kínálata, hagyományos adventi ételek és italok, valamint színes programok a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt. A teljesség igénye nélkül ez az, amit városunk az egrieknek és az Egerbe látogatóknak kínál az adventi időszakban, egészen az újév első hetéig.

Bíztatok mindenkit, kicsiket és nagyokat, időseket és fiatalokat, egrieket és ide látogatókat, hogy jöjjenek el az adventi forgatagra! Töltsük fel együtt lelkünket szeretettel, vidámsággal, meghittséggel és boldogsággal. Ha csak kicsi időre is, de hagyjuk magunk mögött a gondokat, melyek egész évben gyötörnek minket, s adjuk át önmagunkat a karácsonyra készülődés lélekmelengető varázsának.

Tegyük közös élménnyé az adventet, zárjuk szívünkbe mindannyian az ünnepet és Egert!

Mirkóczki Ádám
Eger MJV polgármestere”

Bővebb – Eger Advent 2021

Várjuk a véleményed!

Nők Lapja Advent 2021 – infok a kiadványról!

Karácsonyi vásár 2021 Veszprémben – infok itt!