in

EA Sports FC 24 online rendelése – infok itt!

EA Sports FC 24 online rendelése – infok itt!

EA Sports FC 24 ár

A leghitelesebb futballélmény: EA Sports FC 24

Az EA Sports FC 24 2023. szeptember 29-én jelenik meg.

A futball új korszaka több mint 19 000 teljesen licencelt játékost, 700 csapatot és 30 bajnoki versenyt kínál.

Ennek eredményeképpen minden idők leghitelesebb játékélményét nyújtja.

EA Sports FC 24 online rendelése

Az EA Sports FC 24 már kapható PS5-ön, PS4-en, Xbox Series X|S-en, Xbox One-on, Nintendo Switch-en és PC-n.

A bónusz termékek nem választhatók. Érdemes ellátogatni a termékoldalra, hogy megtekinthesd, az egyes kiadások milyen extra tartalmakat kínálnak, ugyanis ezek között némi eltérés lehet.

EA Sports FC 24 vásárlása a neten

EA Sports FC 24: továbbfejlesztett játékmenet

Merülj bele még jobban a játékba a legmodernebb technológiákkal, amelyek minden mérkőzésen páratlanul realisztikus élményt biztosítanak – HyperMotionV, az Opta által optimalizált játékstílusok és továbbfejlesztett Frostbite engine.

Valamint új játékmenet-funkciók az egész pályán, mint például a precíz passzolás, az azonnali dribbling, az irányított sprintelés és még sok más, amelyek fokozzák a játékélményt az EA Sports FC 24-ben.

  • HyperMotionV: a HyperMotionV, a játék hitelessége és realizmusa szempontjából az eddigi legnagyobb ugrást jelentő technológia az UEFA Bajnokok Ligája, a Premier League és a LaLiga több mint 180 férfi és női mérkőzésének volumetrikus adatait használja. Ennek eredményeképpen sikerült megragadni a igazi futball valódi ritmusát és folyamatát. Ez azt jelenti, hogy az EA Sports FC 24-ben a mozgás olyan csapatoktól származik, mint a Real Madrid, a PSG és a Manchester City, és a játékban szereplő több száz férfi és női labdarúgó animációit a valódi profik pályán végrehajtott akciói alapján készítették el.
  • Fejlett 11 a 11 elleni mérkőzés rögzítése: a HyperMotionV alapját a világ vezető bajnokságaiban szereplő komplett csapatok mérkőzései képezik. Ezeket speciálisan a stadionokban elhelyezett kamerák rögzítették. Ezek a játékosokról szóló részletes adatok tükröződnek a játékban végrehajtott mozdulataikon is.
  • Gépi tanulás: az EA Sports FC sorozat szabadalmaztatott gépi tanulási algoritmusa folyamatosan tanulja, hogyan kell a valódi futballmozgást utánozni, akár valós időben is, hogy a játék magával ragadó és egyedülálló legyen.

A EA Sports FC 24 online rendelése – infok itt! bejegyzés először a Spórolj naponta! oldalon jelent meg.

Várjuk a véleményed!

Gofrisütőt keresel? Ide érdemes benézned!

Bonprix akció – a legújabb Bonprix kedvezmények