in

e-Titán KRESZ vizsga jelentkezés – infok, ár itt

e-Titán KRESZ vizsga jelentkezés – infok, ár itt

“A közlekedési hatóság által akkreditált, egyedülálló képzésmenedzsment rendszerünk biztonságos módon szolgálja a kényelmedet, a gyors és hatékony tanulást és annak követését a teljes képzésed alatt.

Ugyanezen a rendszeren keresztül éred el az akkreditált e-learning rendszerű tananyagot, illetve itt tartjuk nyilván a gyakorlati oktatásod, pénzügyeid, az elméleti- és gyakorlati vizsgákkal kapcsolatos információkat is.

A képzéseddel kapcsolatos díjakat (e-learning elméleti képzés, gyakorlati óradíjak, vizsgadíjak) is az e-Titán rendszer segítségével tudod rugalmasan (akár részletekben is) és kényelmesen (bankkártyával, vagy banki átutalással) kifizetni.”

Elméleti képzés

“Amint elvégezted a jelentkezést a kiválasztott képzésre, és kifizetted az elméleti képzés díját, neki is láthatsz az e-learning rendszerű elméleti tanfolyamnak.
A képzés megkezdése után rövidesen postázzuk számodra a képzéshez szükséges következő dokumentumokat:

Jelentkezési lap
Kérjük, hogy a jelentkezési lapot küldd vissza aláírva a mellékelt válaszborítékban – erről részletes ismertetőt nyújtunk a csomagban található kísérőlevelében. Ugyanekkor kell majd beküldened a következő okmányok másolatait, aláírásoddal hitelesítve őket:

Vezetői engedély (amennyiben már rendelkezel ilyennel)
Egészségügyi alkalmassági lap (orvosi igazolás)
*Ha nem szeretnél számunkra az okmányaidról másolatot küldeni, akkor az eredeti okmányokat személyesen, a jelentkezés során általad megadott oktatási központ ügyfélszolgálatán kell bemutatnod.
Ha már eljuttattad hozzánk a szükséges okmányokat, és végeztél az elméleti tanfolyammal, igényelned kell az e-Titán rendszerben a tanfolyam-igazolást. Az igényléssel egy időben ezt az igazolást megkapja az Innovációs és Technológiai Minisztérium is, akiknek ezzel igazoljuk, hogy sikeresen teljesítetted az elméleti tanfolyamot, és részt vehetsz a hatósági elméleti vizsgán. A vizsga vonatkozásában a vizsgaigényedet az e-Titán Oktatórendszer tanulói felületén tudod bejelenteni, a „vizsga” menüpont alatt. Az általad megjelölt időpont csupán egy tervezett dátum, amit a vizsgaközpont fog majd véglegesíteni. A hatósági vizsga díját fizetheted az e-Titán rendszerből kiindulva bankkártyával vagy banki átutalással. Az e-Titán rendszerben tudod megtekinteni a véglegesített vizsgaidőpontot és helyszínt, amelyekről ugyanakkor e-mail értesítést is kapsz.”

A e-Titán KRESZ vizsga jelentkezés – infok, ár itt bejegyzés először a Spórolj naponta! oldalon jelent meg.

Várjuk a véleményed!

e-Titán KRESZ teszt ingyen

Alza manó plüss online rendelés – infok, ár