in

Diego napok 2021 – infok itt

Diego napok 2021 – infok itt.

Szeptember 9-12. között újra DIEGO-napok 10-20% kedvezménnyel!

Újra itt vannak a DIEGO-NAPOK, négy nap, amikor az ország bármely DIEGO-áruházában kedvezményesen vásárolhatsz! Most különösen megéri kihasználni ezt az alkalmat, hiszen az állami otthonfelújítási támogatás segítségével akár az elköltött összeg fele visszaigényelhető!*

Szeptember 9-12. között tehát keresd fel a több mint száz DIEGO áruház közül a hozzád legközelebb esőt, és vásárolj 10% kedvezménnyel laminált padlót, vízálló padlót, padlószőnyeget vagy műfüvet, illetve 20% kedvezménnyel darabszőnyeget, tapétát, függönyt és karnist!

A kedvezmény a webáruházban is érvényesíthető! Szeptember 9-12. között webáruházunkban a kedvezménnyel csökkentett árakon lehet megvásárolni azokat a termékeket, amelyekre a kedvezmény vonatkozik. (A kedvezményes árakon történő vásárláshoz kuponkód nem szükséges!)

FIGYELEM!
Egyes áruházaink eltérő nyitvatartással üzemelnek. Kérjük, hogy vásárlás előtt áruházaink nyitvatartásáról tájékozódj az áruházak adatlapján!

Kivételek és részletek:
Az ajánlat 2021. szeptember 9-12. között érvényes, kiegészítő termékekre is vonatkozik. Egyéb akcióval, kedvezménnyel nem vonható össze. A kedvezmény beváltható minden magyarországi DIEGO áruházban és webshopunkban!

*Az állami otthonfelújítási támogatás laminált padlóra, vízálló padlóra, padlószőnyegre és tapétára vehető igénybe.

Bővebb – Diego napok 2021

A Diego napok 2021 – infok itt bejegyzés először a Spórolj naponta! jelent meg.

Várjuk a véleményed!

Hervis ÁFA-mentes napok 2021 – infok itt

Nők Lapja kuponakció 2021 – infok itt