in

Budapesti Karácsonyi Vásár 2018 – Vörösmarty tér: infok itt

Budapesti Karácsonyi Vásár 2018 – Vörösmarty tér: infok itt

Budapesti Karácsonyi Vásár 2018 – Vörösmarty tér: infok itt.

A karácsonyi ünnepkörhöz kapcsolódóan Budapest egyik legkedveltebb turistacélpontja az 1998 óta megrendezésre kerülő Vörösmarty téri Adventi- és Karácsonyi Vásár, amely évente 3-400 ezer turistát vonz.

Gazdag gasztronómiai kínálattal, zsűrizett kézműves és iparművészeti termékekkel, ünnepi műsorokkal várja a 20. Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár a látogatókat 2018. november 10. és december 31. között a főváros egyik legszebb főterén, a Vörösmarty téren.

A rendezvény ideje alatt körülbelül 110 kézműves-iparművész részvételével használati és ajándéktárgyak vásárra valósul meg, továbbá kulturális zenei programok, kézműves bemutatók, workshopok kísérik az eseményt.

A vásár különlegessége, egyedisége abban rejlik, hogy a hagyományos adventi, karácsonyi hangulatot megtartva, trendi termékekkel, gasztronómia újdonságokkal, kulturális programokkal várják a látogatókat.

Minden budapesti számára szinte már elmaradhatatlan adventi program kilátogatni a vásárba, meginni egy finom forralt bort, megcsodálni, válogatni a szebbnél-szebb kézműves termékek között és a hagyományos karácsonyfa, adventi koszorú és zenei programok segítségével ráhangolódni az Ünnepekre.

A külföldiek számára pedig olyan kínálatot tudnak nyújtani mind a gasztronómia, mind a kézműves termékek terén, ami méltóan képviseli a magyar kultúra sokszínűségét.

Várjuk a véleményed!
Karácsonyi teríték - ötleteket adunk

Karácsonyi teríték – ötleteket adunk

Megjelent az Éva magazin 2018-as adventi különszáma