in

Borítékolhatóan jó karácsonyi ajándékötlet a Hotel & More-tól

Közeleg a karácsony, és igyekszünk olyan ajándékot választani a szeretteinknek, ami kifejezi szeretetünket, és biztosan örömet is szerez. Ez azonban mégsem olyan könnyű feladat, mint elsőre hangzik, előfordul, hogy bizony mellétrafálunk.

Klemm Balázs, a magyarországi és székelyföldi szállodákat üzemeltető cégcsoport, a Hotel & More Group vezérigazgatója részletezi, milyen karácsonyi ajándékötlettel rukkolnak elő idén, segítve vendégeiket az ajándékválasztásban.

– Úgy gondolom, hogy a mai kihívásokkal teli, rohanó világunkban a legnagyobb ajándékok, azok a meghitt, vidám pillanatok, melyeket szeretteinkkel tölthetünk, és azok a csodaszép élmények, melyek táplálják a lelkünket. Láthatóan vendégeink is hozzám hasonlóan vélekedhetnek, mert idén sokkal szívesebben vásárolnak ajándékutalványt, mint a korábbi években, hogy pihenést, felfrissülést és közös élményeket ajándékozzanak a párjuknak vagy a családjuknak. Persze, sokszor hallom azt a kérdést is, hogy mivel lepjem meg azt az embert, akinek mindene megvan, vagy mivel jutalmazzam a kollégáim, ügyfeleim hűségét? Erre én mindig azt mondom, hogy mivel mással, mint élménnyel, például az utazás és a wellness élményével.

– A Hotel & More ajándékutalványok gyorsan, egyszerűen, csupán pár kattintással online megrendelhetőek, még akár utolsó pillanatban, Szenteste napján is. E-mailben könnyen tovább is küldhetőek, de kinyomtatva borítékolhatóan szép ajándékok lehetnek. Meghagyjuk vendégeinknek az ajándékozás szabadságát, hiszen címletes ajándékutalványaink a választott értékben bármelyik belföldi Hotel & More szállodában beválthatóak a megvásárlástól számított 1 éven belül. Előfordul, hogy nekem szegezik a kérdést, hogy a 20 belföldi szállodánkból melyikeket ajánlom leginkább, melyikbe vásároljanak ajándékutalványt a szeretteiknek. Ahogy gyerekeimet is egyformán szeretem, egyformán kedvelem a cégcsoportunk szállodáit is, nincs közöttük kis- vagy nagykedvenc. Így inkább másképp közelítem meg ezt a kérdést, és azt mondom, hogy az idősebb korosztály nagy kedvence a hévízi Hotel FIT vagy a harkányi Park Hotel, míg a párok szívesen döntenek a balatonfüredi Aura Hotel**** vagy Akadémia Hotel**** mellett, a családosok pedig leginkább a ceglédi Aquarell Hotel**** mellett teszik le a voksukat, és folytathatnám tovább a felsorolást. Mindegyik szállodánk egyedi ajándékutalványokat is kínál weboldalán, de érdemes ellátogatni a http://www.hmhotels.hu is, ahol valamennyi hotelünk ajánlata egy helyen megtalálható.

Köszönjük, hogy idén is cégcsoportunkat választották, legyenek vendégeink 2022-ben is!

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!

További információ: www.hmhotels.hu

Várjuk a véleményed!

OTP SZÉP kártya – Egyenleg lekérdezés, elfogadóhely kereső, kártyaletiltás

Tejmentes „túrós” sütik karácsonyra? Megoldható!