in

Boldog karácsonyt! 2019 sorsjegy – nyerj 100 millió forintot

Boldog karácsonyt! 2019 sorsjegy két variációban érhető el.

Kiskarácsony sorsjegy

A sorsjegyen egy játék található.
A játékmezőt letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

A játékosnak a „NYERŐ SZIMBÓLUMOK” felirat alatti szimbólumok valamelyikét kell megtalálnia a játékmező által fedett „ÜNNEPI SZIMBÓLUMOK” között. Minden „ÜNNEPI SZIMBÓLUMHOZ” tartozik egy – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg.

Nyertes az a sorsjegy, amelyen a „NYERŐ SZIMBÓLUMOK” felirat alatti szimbólumok valamelyike megegyezik a játékmező által fedett „ÜNNEPI SZIMBÓLUMOK” közül bármelyikkel. Amennyiben a „NYERŐ SZIMBÓLUMOK” felirat alatti szimbólumok valamelyike megegyezik a játékmező által fedett „ÜNNEPI SZIMBÓLUMOK” közül bármelyikkel, a játékos nyereménye az ehhez a szimbólumhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a „NYERŐ SZIMBÓLUMOK” felirat alatti szimbólumok egyike sem egyezik meg a játékmező által fedett „ÜNNEPI SZIMBÓLUMOK” közül valamelyikkel.

Egy sorsjeggyel akár három nyeremény is elérhető.

Nagykarácsony sorsjegy

A sorsjegy előoldalán található 24+3 ablak felnyitását követően válik elérhetővé a sorsjegyen lévő négy játék. Az egyes ablakok perforáció mentén történő felnyitása, és az alattuk levő játékmezőket letakaró rétegek ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

A játékosnak az 1-24. ablakok felnyitása után a kaparófelületek alatt a nyereménytáblának megfelelő mennyiségű egyforma szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. A szimbólumokhoz tartozó nyereményösszeg a hátoldali nyereménytáblában található. A játékos nyereménye az ebben a nyereménytáblában található – számmal kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Az első bónuszjátékban az ablak felnyitása után a kaparófelület alatt a játékosnak 3 azonos összeget kell megtalálnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. 3 azonos összeg megtalálása esetén a játékos nyereménye a kaparófelület alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A második bónuszjátékban az ablak felnyitása után a kaparófelület alatt a játékosnak az F, E, N, Y és Ő betűk mindegyikét meg kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Az F, E, N, Y és Ő betűk mindegyikének megtalálása esetén a játékos nyereménye a kaparófelület alatt elhelyezkedő „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A harmadik bónuszjátékban az ablak felnyitása után a kaparófelület alatt a játékosnak
3 hópehely szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Ebben az esetben a játékos nyereménye 6 000 Ft.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a játékos az 1-24. ablakok felnyitása után a kaparófelületek alatt nem talál a nyereménytáblának megfelelő mennyiségű egyforma szimbólumot, az első bónuszjátékban az ablak felnyitása után a kaparófelület alatt nem talál 3 azonos összeget, a második bónuszjátékban az ablak felnyitása után a kaparófelület alatt nem találja meg az F, E, N, Y és Ő betűk mindegyikét, a harmadik bónuszjátékban az ablak felnyitása után a kaparófelület alatt nem talál 3 hópehely szimbólumot.

Egy sorsjeggyel akár négy nyeremény is elérhető.

Várjuk a véleményed!

Kika karácsony 2019 – Jegesmedvék, angyalok és rénszarvasok hozzák idén el a karácsonyt

Jön az Ezoterikus Karácsonyi Fesztivál 2019 – jegyek, infok itt