in

Boldog karácsonyt! 2016 sorsjegy – nyerj 75 millió forintot

Megérkezett a Boldog karácsonyt! 2016 sorsjegy.

Ár: 2000 Ft
Főnyeremény: 75 000 000 Ft
Megjelenés: 2016. november 04.
Az értékesítés utolsó napja: 2017. január 30.
A nyereménybeváltás utolsó napja: 2017. április 30.

A JÁTÉK LÉNYEGE:

A sorsjegyen 5+1 játék található.

A játékmezőket letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

Az első játékban a kaparófelületet ledörzsölve 3 azonos összeget kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. 3 azonos összeg megtalálása esetén a játékos nyereménye a – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A második játékban a kaparófelületet ledörzsölve fenyőfa szimbólumot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. A játékos nyereménye a fenyőfa szimbólumhoz tartozó „Nyeremény” felirat alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A harmadik játékban a kaparófelületet ledörzsölve egy sorban 3 egyforma szimbólumot kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. 3 egyforma szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye az adott sor mellett elhelyezkedő „Nyeremény” felirat alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A negyedik játékban a kaparófelületet ledörzsölve a játékosnak a „Nyerő szimbólumok” felirat alatti szimbólumok valamelyikét kell megtalálni a játékmező által fedett „Ön szimbólumai” között. Amennyiben a „Nyerő szimbólumok” felirat alatti szimbólumok valamelyike megegyezik a játékmező által fedett „Ön szimbólumai” közül bármelyikkel, a játékos nyereménye az ehhez a szimbólumhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Az ötödik játékban a kaparófelületet ledörzsölve a nyereménytáblának megfelelő mennyiségű egyforma szimbólumot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. A szimbólumokhoz tartozó nyereményösszeg a nyereménytáblában található meg. A játékos nyereménye a nyereménytáblában található – számmal kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A bónuszjátékban a kaparófelületet ledörzsölve az N, Y, E, R és T betűk mindegyikét kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Az N, Y, E, R és T betűk mindegyikének megtalálása esetén a játékos nyereménye 3 000 Ft.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a játékos az első játékban nem talál 3 azonos összeget, a második játékban nem talál fenyőfa szimbólumot, a harmadik játékban nem talál egy sorban 3 egyforma szimbólumot, a negyedik játékban a „Nyerő szimbólumok” felirat alatti szimbólumok egyike sem egyezik meg a játékmező által fedett „Ön szimbólumai” közül valamelyikkel, az ötödik játékban nem talál a játékmezőben a nyereménytáblának megfelelő mennyiségű egyforma szimbólumot, a bónuszjátékban nem találja meg a játékmezőben az N, Y, E, R és T betűk mindegyikét.

Egy sorsjeggyel akár 15 nyeremény is elérhető.

Várjuk a véleményed!

Karácsonyi ajándék tipp – Bónuszbrigád ajándékkártya

Sikerrel zárult a Családszervezetek I. Adventi Jótékonysági Vására