in

Bereczki Zoltán karácsonykor meglepi Szinetár Dórát?

Bereczki Zoltán több darabban játszik, koncertezik és szerepel a Sztárban Sztár +1 kicsiben, mégis marad ideje készülődni az ünnepre. – írja a Bors.

“Karácsonyozni lesz idő! Most tartok éppen egy bevásárlóközpontba ajándékokat vásárolni. Vannak ötleteim, amik nézelődés közben kibővülnek” – mondta Zoli, aki még mindig a szingli férfiak táborát erősíti, de így is tökéletesen meg tudja teremteni a szeretettel teli, süteményillatos karácsonyt Szinetár Dórával közös gyermekének, Zorkának.

“A karácsony nekem a kislányomat, a szüleimet, a nővéremet jelenti. Ilyenkor megköszönhetem a létet, hogy vannak, hogy jól vagyunk. Panaszra nem lehet okunk.” – tette hozzá a színész”

A barátság megmaradt

Bereczki Zoli és kislánya édesanyja, Szinetár Dóra kapcsolata példa lehetne azon szülők számára, akik a válás után még gyermekük lelki békéjéért sem képesek jó viszonyt ápolni egymással.

A színész és volt felesége nem felejti el, hogy Zorka örökre összeköti őket. Olyan jó barátságot ápolnak, hogy például a mai napig megajándékozzák egymást karácsonykor.

Ajánljuk! Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra: Ajándék

Várjuk a véleményed!

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra: Ajándék

Peller Károly – Legyen ünnep