in

Balaton átúszás 2023 nevezés, infok itt!

Balaton átúszás 2023 nevezés, infok itt!

Az esemény megrendezhetősége nagyban függ az aktuális időjárástól. Nevezéskor kérjük vedd figyelembe, hogy előfordulhat halasztás. A leadott nevezések nem egy eseménynapra, hanem egy hétvégére (szombati vagy vasárnapi eseménynap) szólnak. Így, ha egy hétvégén belül halasztjuk az eseményt, érvényes nevezéssel nem kell vasárnapra újra nevezned.

Kérjük, figyelmesen olvasd végig az alábbi leírást.

Ha kérdésed marad, a gyakran ismételt kérdések között találhatsz rá választ.

Arra kérünk, mindig figyeld híreinket és Facebook-oldalunkat, ahol minden döntési helyzet után pontos tájékoztatást adunk arról, hogy mik a lehetőségek, és mi az aktuális teendő.

Nevezési tudnivalók, a nevezés menete:

A Lidl Balaton-átúszásra nevezni az balatonnevezes.futanet.hu webcímen lehet regisztrációt követően. (Már meglévő futanetes regisztrációval az oldal használható.)

NEVEZEK!

Az eseményre történő nevezéskor a nevezési díjat is ki kell egyenlíteni. Fizetni bankkártyával lehet.

Az így leadott nevezések nemcsak az első időpontra érvényesek, hanem minden halasztott időpontra is, ha a nevező időközben nem lép vissza. Amennyiben az időjárás miatt az átúszást az első meghirdetett időponthoz képest halasztjuk, nem kell újra nevezni.

Előzetes nevezés:

A 41. Lidl Balaton-átúszásra előzetesen nevezni 2023. július 19. 23:59-ig lehet.

A nevezési díj kiegyenlítése online, bankkártyás fizetéssel történik.

A nevezési díj tartalmazza az esemény egyedi teljesítői érmét.

Az első meghirdetett időpontban történő átúszásról 2023. július 20-án dönt a szervező bizottság (az érintett szervek bevonásával., pl.: Meteorológiai Szolgálat, Balatoni Vízirendészet).

  • Amennyiben a döntés értelmében az adott szombaton meg lehet tartani az eseményt, az online nevezést újranyitjuk, és július 21. 16:00-ig újra lehet nevezni.
  • Amennyiben a döntés értelmében az adott hétvégén nem tartható meg az esemény, a nevezőknek lehetőségük van elállni a nevezéstől, vagyis visszalépni a következő kedd délig (július 25. 12:00).
  • Amennyiben a döntést a bizottság péntekre halasztja, és akkor pozitív döntés születik a vasárnapi úszásról, a nevezést újranyitjuk július 22. 16:00-ig. Ha pénteken a halasztásról születik döntés, akkor a visszalépés szabályai lépnek életbe, és újraindul a nevezési lehetőség a következő időpontra.

Minden már meglévő nevezés automatikusan érvényessé válik az a következő időpontra.

 

Helyszíni nevezés:

Az eseményen akkor lesz helyszíni nevezésre lehetőség, ha a létszámlimit nem telik be korábban.

Az esetleges szabad férőhelyek számát, az esemény előtti napon 17:00-kor tesszük közzé.

 

Dupla Balaton-átúszás:

A 41.Lidl Balaton átúszáson lehetőség van az 5,2km-es úszó táv kétszeri teljesítésére, figyelembe véve azt a tényt, hogy esetlegesen az előre kihirdetett rajtolási időablakot bármilyen okból változtathatjuk, döntően az időjárás miatt.

A dupla úszásra a következőképpen kell nevezni.

  1. Az első úszásra a https://baltonnevezes.futanet.hu oldalon előzetes regisztráció utána a folyamat végén a Barion fizetési oldalán kártyával fizetve. Erről a nevezés után egy visszaigazolást küld a rendszer automatikusan.
  2. A második úszás tényét kérjük jelezd a nevezes@balaton-atuszas.hu mail címen. Ezzel párhuzamosan a 2. nevezési díjat utalással tudod intézni. (a megjegyzésbe kérjük írd be a neved és a futóazonosítódat vagy születési dátumodat) A számlaszámot a válaszlevélben küldjük el részedre.
  3. A beérkezés után a nevezést egy 2. megkülönböztetett visszaigazoló kiküldésével igazoljuk vissza.
  4. Az úszás napján a jótékonysági nevezési asztalnál a 2 visszaigazoló átadásával tudod átvenni a 2 úszás karszalagot és egy 3. egyedi karszalagot.
  5. A 3. karszalagra azért szükséges, hogy az első úszás után (soron kívül) fel tudj szállni a hajóra, ami újra Révfülöpre szállít.
  6. A másodszori induláshoz már csak a start helyhez kell menned, egyéb teendőd nincs.

A nevezésektől csak előzetesen a már megjelenített visszalépési határidőkkel tudsz elállni.

Ha az esetlegesen lerövidített rajtidő miatt nem tudsz 2* is elrajtolni rajtolni, akkor a nevezési díjat visszatérítjük számodra. Egyéb esetben a befizetett 2. úszás díj nem visszaigényelhető.

Bővebb: Balaton átúszás 2023 nevezés

A Balaton átúszás 2023 nevezés, infok itt! bejegyzés először a Spórolj naponta! oldalon jelent meg.

Várjuk a véleményed!

Ablaktisztító robot online rendelése – infok, árak, tippek!

Elektromos főzőlap online rendelése – infok, árak itt