in

Az első dal Kylie Minogue karácsonyi albumáról

Közeledik a december, és bár még csak novemberben járunk, lassacskán mindenütt megcsillannak a karácsonyi fények, megjelennek a díszek, a forraltbor, mézeskalács illata is megtelíti a teret.

Idén a zenében Kylie Minogue hozza el először az ünnepet ’Kylie Christmas’ című albumával, amely november 13-án debütál. A lemezen olyan vendégek tűnnek fel, mint Iggy Pop vagy Dannii Minogue, valamint posztumusz Frank Sinatra is tiszteletét teszi egy duett erejéig.

Az ’Only You’ című feldolgozás az első hallható dal az albumról, amelyben James Corden (brit tévés személyiség, színész, író, producer) is közreműködött. Az énekesnő elmondása szerint James-től jött az ötlet, hogy a dal felkerüljön a lemezre, Kylie pedig rajongással egyezett bele a duettbe.

Az Only You-t az Erasure-ből és a Depeche Mode-ból is ismert Vince Clarke írta 1982-ben, aki akkor Yazoo nevű duójával tevékenykedett. A dalt a következő évben, 1983-ban feldolgozta a The Flying Pickets, és a felvétel a karácsonyi időszakban 5 héten át vezette a brit single listát.

Várjuk a véleményed!

Karácsonyi akciót hirdet a Madách Színház

Légy óvatos! Karácsony közeledtével több a zsebtolvaj