in

Alzabox visszaküldés – infok itt!

Alzabox visszaküldés – infok itt!

Az AlzaBox szolgáltatásnál a visszaküldés folyamata is egyszerű és kényelmes.

Ha úgy döntesz, hogy visszaküldöd a terméket, amit az Alza.hu oldalon rendeltél meg, akkor az alábbi lépések segítenek a visszaküldés folyamatában:

  1. 14 napon belüli visszaküldés: A vásárolt terméket 14 napon belül visszaküldheted, ha például nem felel meg az elvárásaidnak, vagy nem megfelelő a mérete, stb.
  2. Regisztráció az Alza fiókodban: Az áruvisszaküldéshez először online regisztrálnod kell az Alza fiókodban. Ezután a “Visszaküldendő áruk” menüpontban találhatod meg az áruvisszaküldéshez szükséges információkat.
  3. Tértivevénnyel visszaküldés: A terméket tértivevényes levélként kell visszaküldened az alábbi címre: Alza.hu, Budapest, 1134 Róbert Károly krt. 54-58.
  4. Személyes visszaküldés: Ha inkább személyesen szeretnéd visszaküldeni a terméket, akkor azt is megteheted ugyanazon a címen: Alza.hu, Budapest, 1134 Róbert Károly krt. 54-58.
  5. Szükséges információk megadása: A visszaküldéshez szükséges információk között szerepel a megrendelés azonosítószáma, az elérhetőségeid, és ha kártyával fizettél, akkor a bankszámlához tartozó bankfiók neve, a bankszámlaszám IBAN formátumban és a SWIFT kód. Ezek az adatok szükségesek ahhoz, hogy a visszaküldött termék árát visszatérítsék neked.
  6. Visszatérítés: Miután az Alza.hu webáruház megkapta a visszaküldött terméket és feldolgozta az áruvisszaküldést, a termék árát visszatérítik a megadott bankszámládra vagy fizetési móddal.

Bővebb: Alzabox visszaküldés

Fontos, hogy a visszaküldendő terméket eredeti állapotában, a gyári csomagolásában küldd vissza, és az esetleges hiányosságokat, sérüléseket kerüld el.

Amennyiben bármilyen kérdésed vagy problémád merül fel a visszaküldéssel kapcsolatban, ajánlott kapcsolatba lépned az Alza.hu ügyfélszolgálatával, akik segítséget nyújtanak a folyamat során.

Bővebb: Alzabox visszaküldés

A Alzabox visszaküldés – infok itt! bejegyzés először a Spórolj naponta! oldalon jelent meg.

Várjuk a véleményed!

Konyhai robotgép online vásárlás, infok, árak

Alza.hu ügyfélszolgálat – íme az info