in

Adventi vásár különleges helyszínen

Idén első alkalommal az adventi időszakban nemcsak gazdag programválasztékot kínál vendégeiknek a budapesti Orfeum, hanem hazavihetünk egy-egy darabot az Orfeum-életérzésből.

Az ünnepek ideje alatt megrendezésre kerülő programjaikra váltható belépőjegyek, ajándékutalványok, hamarosan megjelenő bérletek mellett az Orfeum védjegyévé vált, elegáns tapétamintával diszkréten emblémázott ajándéktárgyakat kínálnak azoknak, akik szeretik egyedi, különleges helyszín hangulatát, s örömmel „adnák ajándékba” azt.

A hangulatos karácsonyi házikó már látogatható.

Ajándékutalvány, belépőjegyek és bérletek: Az ajándékozáskor az általunk megtapasztalt izgalmat kívánjuk megosztani a másikkal, azt szeretnénk, ha neki is olyan jó lenne, mint nekünk. Az Orfeum Ajándékutalvány pontosan arra kínál lehetőséget, hogy ezt az érzést miként adhassák tovább.

Az utalvány a megváltástól számított 6 hónapon belül váltható be az egyetlen pesti mulató nyilvános rendezvényeire szóló belépő(k)re és/vagy az Orfeumon belül, aktuális étel-, illetve italkínálatunkból történő fogyasztásra.

A karácsonyt megelőző adventi időszakban, az ünnepekre való ráhangolódásképpen repertoárunk kicsinek és nagynak, fiatalnak és régebben fiatalnak egyaránt felhőtlen szórakozást nyújt. Foglaljon asztalt, s váltsa meg belépőit mielőbb, hogy biztosan a legjobb helyekről nézhesse végig kedvencei előadásait!

Emblémázott ajándéktárgyak: Az Orfeum jellegzetes tapétamintáját diszkréten és elegánsan magukon viselő csecsebecsék az adventi forgatagban kiváló ajándékötletek, ha praktikus, s mégis különleges, limitált példányszámban készült apróságokat keres barátai, szerettei számára.

Várjuk a véleményed!

Rod Stewart – Let It Snow!

Ezek a legmenőbb karácsonyi ajándékok 2015-ben