in

Adventi Ünnep a Bazilikánál 2016-ban: infok itt

6 éve válnak valóra az álmok a Szent István téren A budapesti Szent István téren évről évre advent első vasárnapján pompás köntösbe öltözik a város, monumentális fényfestést húz magára a Bazilika és zsibongással telik meg a tér is.

“Meseországot idéző vásárunkban felidézzük a karácsonyi készülődés hangulatát, illatát, fényeit és közösségformáló erejét is. Az Adventi Ünnep a Bazilikánál november 25-től január 2-ig a belváros fő találkozási pontja. Ott találkozunk!

Hiszen elsődleges célunk is az volt, hogy a vásár épületeivel, a kiállítók tudatos megválasztásával és a programokkal egy olyan szerethető közösségi teret alakítsunk ki, ahol jó találkozni barátokkal és kollégákkal, ahol jó a karácsonyi rohanásban megállni és megpihenni, ahol igazi élmény minden eltöltött perc.” – közölték a szervezők

Programok

Minden nap, szünnap nélkül ingyenes korcsolyapálya várja a gyermekeket 14 éves korig, ahol ingyenes korcsolyabérlésre is lehetőség nyílik, valamint hétvégente ingyenes korcsolyaoktatáson is részt vehetnek a kicsik.

A Bazilika homlokzata minden nap sötétedéstől pompás fényárba borul, hogy a látogatók Közép-Európa egyik legnagyobb 3D-s fényjátékát tekinthessék meg.

Egyedülálló kulturális programsorozattal, kézműves foglalkozásokkal és meglepetés koncertekkel is kedveskednek a látogatóknak.

A Bazilika épületét a vásár minden napján, az advent hangulatához méltó, lenyűgöző fényvetítéssel díszítjük minden este, továbbá egyedülálló kulturális programsorozattal is készülünk felidézni.

Kínálat – Utazz időben és országokon át

Több mint 100 kiállító, 38 nap, 200-nál is több program, lesz miből válogatni!

Kézműves kiállítók

Hazai kézművesek, keramikusok, tervezők, designerek, ékszerészek, bőrdíszművesek, széles kínálata vár az Adventi Ünnepen. Mert a hagyományos az új trend!

Gasztronómia

Street food utcával készülünk, amellyel beutazhatod a világ legnagyobb gasztroországait. Emellett senki sem maradhat ki a gasztrokalandból csak azért, mert glutén- vagy laktózérzékeny, esetleg cukorbeteg! Kiállítóink szinte mindegyikénél megtalálhatóak az ételallergiával együtt élők számára is fogyasztható finomságok.

Az első ÖKO vásár

Az Adventi Ünnep a Bazilikánál küldetéstudata, hogy óvjuk a környezetünket, és elkötelezett a fenntarthatóság mellett. Ezért gasztro kiállítóink csakis kizárólag 24 óra alatt lebomló termékekben tálalják az ételeket.

Várjuk a véleményed!

Így néz ki a Lush 2016-os karácsonyi doboza

Libri akciók – újabb karácsonyi ajándékötletek itt