in

Advent Várkert Bazár 2015: programok, fellépők

Idén első alkalommal és hagyományteremtő szándékkal kerül megrendezésre adventi programsorozatunk a Várkert Bazárban.

A november 29. és december 20. közötti időszakban számos program várja majd a karácsonyi hangulat és készülődés jegyében a kilátogatókat.

Valamennyi korosztály számára tartogat különlegességeket a Várkert Bazár adventi programsorozata: a kicsiket kézműves foglalkozás, karácsonyi koszorú készítés, táncház és interaktív gyerekműsorok várják, míg a késő délutáni, esti szórakoztatásról hazánk kiemelkedő művészei, társulatai gondoskodnak, többek között a Budapest Táncszínház, a Virtuózok produkció, a Sárik Péter Trió, a Pál István Szalonna és a családja, valamint A Fölszállott a Páva középdöntős és döntős gyermekversenyzői.

A rendezvény alapvető célja az adventi ünnepi hangulat megteremtése a Várkert Bazárban. Egy kicsit modernebb köntösbe öltöztetve, de nem elhanyagolva a hagyományos karácsonyi ünnepkörhöz tartozó értékeket, szokásokat.

Részletes programok:

November 29. 17.00 óra: Budapest Táncszínház – Holle anyó

A Grimm-testvérek kedves és tanulságos meséje emberi erényekről és az igazságról szól a táncművészet nyelvén megfogalmazva. A Nemzeti Táncszínházzal közös szervezésben.

December 6. 19.00 óra: Virtuózok Viadala

A koncerten a Virtuózok fantasztikus tehetségei egy egyedi, eddig sehol nem látott hangverseny formájában mutatják be a közönségnek, hogy a klasszikus zene is lehet izgalmas, szórakoztató, látványos és trendi.

December 13. 19.00 óra: A Sárik Péter Trió adventi koncertje

A műsorban Bach, Beethoven, Mozart művei, valamint karácsonyi dalok jazz-feldolgozásai csendülnek fel.

December 20. 18.00 óra: Pál István Szalonna és családjának, barátainak közös koncertje

Advent a családban – Pál István Szalonna és családjának, barátainak közös koncertje Vendég: A Fölszállott a Páva középdöntős és döntős gyermekversenyzői.

Várjuk a véleményed!

Karácsonyi vásár 2015: zajlik a munka a Vörösmarty téren – képek

Lefoglalták a karácsonyi ajándékokat