in

2 személyes játékokat keresel? Adunk néhány ötletet!

2 személyes játékokat keresel? Adunk néhány ötletet jatektudas.hu! kínálatából.

Titkos kód

Szeretnél egy olyan játékot, mely izgalmasabbá teszi az hosszú utazásokat? Ne keresgélj tovább mert épp a számodra legideálisabb játékot nézegeted!

A Titkos kód az utazó mágneses játékok családjába tartozik, mely rendkívülien szórakoztató, egyáltalán nem bonyolult, és mágnesessége miatt, elveszíteni is elég nehéz ezeket. A játékhoz egy kódíróra és egy kódfejtőre lesz szükség.

A cél az, hogy a kódfejtő kitalálja a kódíró kódját, amit még a játék elején csinált. Az a játékos nyer aki kevesebb lépésből találta ki a kódot. Ha 10 lépésből semi találta ki, ez azt jelenti, hogy a kódíró nyert.

Sakk és Dámajáték készlet
Sakk és dáma egyben

Castle of Mind
Kétszemélyes logikai-stratégiai táblás játék. Az elme kastélyának színes termében két játékos csap össze.

A játékosok színes bábukat irányítanak a kastély kövein. A cél: eljuttatni a piros bábut a pálya közepére – és megakadályozni az ellenfelet, hogy ezt előbb elérje.

Sequence Classic társasjáték
Ha az izgalmakat keresed a Sequence társast neked találták ki! A kezetekben lévő kártyák segítségével sorozatokat kell létrehoznotok a játéktáblán vízszintesen, függőlegesen, vagy átlósan. A kártyák és zsetonok segítségével érhetitek ezt el, vagy akadályozhatjátok meg az ellenfelet ebben.

Klasszikus fa Backgammon
Backgammon, vagy régi nevén ostábla klasszikus kétszemélyes társasjáték.

Látszólag szinte minden a szerencséden múlik, de hidd el, nem így van. A stratégia nélkülözhetetlen és hosszú távon mindig a jobb győz.

Dobj a kockákkal és lépj a bábukkal! Vajon mersz kockáztatni a duplázó kocka használatával? Csak az nyerhet, akinek a legjobb és leggyorsabb az észjárása, és elsőként juttatja haza összes bábuját!

Bővebb – 2 személyes játékok

A 2 személyes játékokat keresel? Adunk néhány ötletet! bejegyzés először a Spórolj naponta! jelent meg.

Várjuk a véleményed!

Ördöglakatot keresel? Adunk néhány tippet!

Fürdőszoba bútort keresel? Ajánlunk egy remek darabot!